5 Pași Esențiali Pentru Rutina de Iarnă

Odată cu schimbarea anotimpurilor, este necesar să schimbi și rutina și obiceiurile de îngrijire a pielii tale. Cu atât mai mult în sezonul rece, când aceasta suferă foarte mult din cauza temperaturilor scăzute și a vântului rece. Dacă nu acorzi o atenție deosebită hrănirii și hidratării constante a tenului în această perioadă a anului, acesta își va schimba aspectul într-unul uscat, tern și iritat. 

Pentru că sezonul rece ne bate deja la ușă, ne-am gândit să venim în ajutorul tău cu câteva sfaturi de îngrijire pentru această perioadă. Iată 5 pași pentru rutina de iarnă, pe care dacă îi urmezi îndeaproape, nu vei resimți deloc efectele temperaturilor scăzute. 

Pasul 1 -  Hidratează, hidratează și hidratează din nou 

În această perioadă a anului hidratarea este mai importantă ca niciodată, cu atât mai mult dacă pielea ta e deja uscată și sensibilă. Sfatul nostru e să folosești produse ultra-hidratante pentru a o ajuta.  Crema cu Ceramide și efect de echilibrare de la Cosrx este unul dintre produsele pe care le poți folosi cu încredere.  Datorită ingredientelor revoluționare, crema oferă o hidratare completă a tenului sensibil, calmează, liniștește și fortifică, fiind potrivită pentru toate tipurile de ten. 

Te întrebi cum funcționează ingredientele cheie ale acestui produs de top? 

Ceramida din compoziția sa consolidează bariera deteriorată a pielii și contribuie la regenerarea tenului sensibil, în timp ce Asiaticosida reface echilibrul optim de apă și ulei, ajutând la compoziția colagenului de bază. Dar asta nu e tot. Crema de hidratare de la Cosrx conține și Acid Asiatic, cu efect antioxidant și de calmare a tenului sensibil, precum și Acid Madecasic care calmează iritațiile și ajută la repararea pielii deteriorate. 

Nu te mulțumi doar cu asta! Este important să bei multă apă pentru a-ți menține pielea hidratată din interior. 

Pasul 2 - Acidul hialuronic nu trebuie să lipsească din rutina de iarnă

Acidul hialuronic este ingredientul care nu poate lipsi din rutina de îngrijire a pielii în sezonul rece, deoarece hidratează și reține în mod natural apa în epidermă. 

Recomandarea noastră pentru tine este loțiunea facială hidratantă cu Acid Hialuronic de la COSRX, un ingredient natural care menține pielea elastică, combătând apariția ridurilor. Acidul Hialuronic este prezent în mod natural în corpul nostru, acționând ca un agent hidratant și de susținere a pielii. 

Este suficient să aplici o cantitate mică de produs dimineața sau seara pentru a te bucura de o piele elastică și hidratată. 

Pasul 3 - Acordă atenție mâinilor și buzelor 

Mâinile și buzele sunt zonele cele mai afectate de frig, de aceea este foarte important să le hidratezi în mod constant. Sfatul nostru e să ai la tine întotdeauna o cremă de mâini și un balsam de buze și să le folosești ori de câte ori este necesar. 

Pasul 4 - Evită temperaturile extreme 
Unul dintre pașii esențiali pentru a-ți menține pielea elastică și sănătoasă e să nu o expui la temperaturi foarte reci sau foarte calde. Acest lucru depinde doar de tine, mai ales atunci când faci duș sau te speli pe față. 

Pasul 5 - Folosește produse care calmează pielea și reduc iritațiile 

Dacă pielea ta a fost expusă la temperaturi extreme, sfatul nostru e să incluzi în rutina zilnică produse care calmează pielea și reduc eventualele iritații. Recomandarea pentru tine este CICA - Gel de curățare cu efect calmant și Centella Asiatică, care, datorită pH-ului scăzut, echilibrează eficient pielea, menținând-o suplă și netedă. 

Ingredientele cheie care îi asigură eficiența sunt complexul Pure Fit CICA-7 și extractul din scoarță de Pin Maritim, care oferă un triplu efect calmant, ajutând la regenerarea și fortificarea pielii sensibile. Este suficient să aplici o cantitate mică din acest produs pe tenul umed, să masezi și să clătești cu apă călduță pentru a observa imediat rezultatele. 

Acum că știi aceste secrete, nu te mai împiedică nimic să ai o piele netedă și hidratată chiar și în sezonul rece. Frumusețea pielii tale depinde de cât ești de implicată în rutina zilnică de îngrijire, fiind necesar să acorzi o atenție sporită mai ales în sezonul rece. Alege produsele noastre profesionale și pregătește-te de cele mai frumoase sărbători de iarnă cu Zainlux.

Lasă un comentariu

Comentariile vor fi moderate înainte de publicare

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.