Rutină Completă în 5 Pași Pentru a Scăpa de Acnee

Foarte multe persoane se confruntă cu acneea care apare în cele mai nedorite momente, aducând cu sine nesiguranță și neîncredere. Acneea este o boală a pielii foarte des întâlnită în rândul tinerilor și nu numai, iar de multe ori este foarte greu de tratat. 

Dacă ai pielea predispusă la acnee, am pregătit pentru tine o rutină în 5 pași simpli cu produsele Acnemy, un aliat de încredere împotriva acneei și urmelor post-acneice. Datorită ingredientelor revoluționare precum acidul salicilic, retinolul și niacinamida, produsele pentru acnee din gama Acnemy ajută la tratarea pielii predispuse la acnee, eliminând semnele post-acnee și previne viitoarele erupții. 

Iată care sunt cei 5 pași pe care dacă îi urmezi cu atenție, poți spune adio acneei și coșurilor inestetice: 

Pasul 1

Curăță-ți tenul cu gelul de curățare Zitclean dimineața și seara. Datorită celor două ingrediente de top din compoziția sa: Acidul Salicilic și Azeloglicina, gelul de curățare îți curăță în profunzime pielea, fără a o usca, contribuie la prevenirea coșurilor și are acțiune matifiantă. În plus, controlează excesul de sebum și exfoliază delicat pielea. 

Pasul 2 

Odată ce ți-ai curățat tenul în profunzime, aplică serul Postzit de 2-3 ori pe săptămână, pe urmele de coșuri și pete, în timpul rutinei de noapte. Datorită formulei bazate pe Acid Glicolic (AHA), serul nu numai că minimizează urmele, dar îmbunătățește textura pielii și îi uniformizează nuanța. 

Pasul 3 

Următorul pas pentru a avea un ten fără acnee și curat este să utilizezi zilnic crema Zitcontrol , atât dimineața, cât și seara. Această cremă realizată din ingrediente precum acid salicilic, zinc pca, niacinamide și quora noniPRCF, controlează erupțiile, reduce acneea și previne aparițiile viitoare.

Pasul 4

După ce ai aplicat crema Zitcontrol, este timpul să tratezi coșurile în mod specific. Dacă ai coșuri externe cu puroi, denumite în mod obișnuit puncte albe, folosește înainte de a merge la culcare loțiunea de uscarea a coșurilor Dryzit. Aplică o cantitate mică de produs pe coșul care trebuie tratat și lasă să acționeze peste noapte. Datorită formulei cu acid salicilic, oxid de zinc, niacinamide și calamină, elimină în profunzime reziduurile și celulele moarte, contribuind la uscarea rapidă a coșurilor. 

Pasul 5 

Odată ce ai tratat coșurile externe, este important să previi reapariția acestora tratând și coșurile interne, pe care le observi ca pe niște umflături dureroase sub piele. În acest proces folosește cu încredere plasturii cu microdarts Zitless, un inamic puternic împotriva coșurilor dureroase care se formează sub piele. Așează unul dintre plasturii magici de la Acnemy pe coșul intern care urmează a fi tratat și lasă-l să acționeze cel puțin 2 ore. Coșul tău își va reduce dimensiunea sau chiar va dispărea complet. 

Cum ți se pare această rutină simplă în 5 pași pentru tratarea acneei? Cu ajutorul magiei pe care o fac produsele din gama Acnemy, vei vedea rezultate după numai 15 zile. 

Cu toate acestea, cel mai mare secret al unei rutine de îngrijire a pielii este să fii răbdătoare și constantă. Pielea ta are nevoie de timp pentru a se vindeca și pentru a-și recăpăta elasticitatea și luminozitatea. 


Lasă un comentariu

Comentariile vor fi moderate înainte de publicare

Acest site este protejat de reCAPTCHA și se aplică Politica de confidențialitate și Condițiile de furnizare a serviciilor Google.